Ni darah ape ye? Macam pelik sangat!

4 hari sebelum tarikh actual period saya, saya ada keluar cecair coklat + pink. Then tak keluar dah but harini (tarikh sepatutnya period) keluar cecair warna coklat pekat + merah sikit. Ada tak sesiapa ada pengalaman macam saya? Dah buat upt semalam -ve. Tapi takut jugak kalau awal² ni upt tak dapat detect pregnancy.

Ni darah ape ye? Macam pelik sangat!
7 Balas

Kalau risau n sush hati n mmpu tuk g klnik swasta..better puan g klnik pakar wanita utk buat chckup..supaya tak rs was2 dan risau..mg dpmudahkan segalanya amiin

tu spotting tnda awal haid tu

Drh haid dh ni awk..

period tu rasanya.

period lama ni

period kot tu

period ni