Upt samar period dah delayed sebulan. Darah implantation ke?

Before gugur, saya test upt sentiasa negatif walaupun period delayed beberapa hari sebab saya period tak teratur and pcos. Lepas gugur, masa first period memang double line tapi period pulak datang. Untuk second period dah sebulan delayed. 2 hari lepas saya cramp kat bahagian ari2, lenguh pinggang, letih, and saya check guna cotton bud ada darah. Cuma darah tu tak mengalir keluar pun. Kena panties pun tak. Tarikh period first tu hari 11/8. Saya tertanya2 juga, kalau tengok tarikh bulan ni memang patut tarikh period. Tapi takda pun period keluar 😩 Saya mengharap jugak ni darah implantation. Boleh jadi ke? Saya check 2 hari sekali mesti samar2 macam ni jugak. Saya check pagi2 first kencing. Gambar ni saya ambik lewat sikit. Tapi line still the same macam mula2 saya tengok line appear lepas celup.

Upt samar period dah delayed sebulan. Darah implantation ke?
2 Balas

cuba beli upt yg tinggi sensitivity. mcm dipp&tell atau digital cb. kemudian repeat test semula selepas 48j. hcg meningkat setiap 48j

12mo ago

Upt stript ni claim je begitu tp pernah je scam org esp di shopee.

lps gugur tu ade follow up klinik x?

12mo ago

rsenye bkn chemical pregnancy nie.. sbb lme sgt.. chemical pregnancy slalu jd dlm 5 weeks+/- mcm tu.. mgkin masalah hormon..