hilang mood megandung

Assalamualaikum mom to be.. Sy cuma nk kata² semangat dari ibu² semua sy dpt tahu mengandung masa 4w masa tu haapy sgt walaupn rezeki yg x dirancang tiba² mood sy down bila scan buat kali pertamanya masa 7w dr ckp nmpk kantung ja terus sy rasa mcm xda mood nk happy sy takot kecewa lg ya.. Sy tahu awal lagi.. Tp kuat naluri keibuan sy ckp yg ank kali nie x kn jadi.. Sy cuba tepis perasaan yg x elok tp tula still x boleh.. Tlg ya ibu² bg kata² semangat kt sy untuk sy fikir yg positif pasal kandungan kali nie. Tp sy x try scan klinik luar lagi sekarang cuma bergantung pada kk sahaja

24 Balas

Fkir positive sis.. biasala Tu baru 7wk smua pun nmpk kantong je.. tnggu la sbulan lebih lg lpas Tu scan balik... Bnykn bdoa...