sedih terlalu sgt.

Mommy semua tlg bg kata2 semangat nk terus hidup di umah mentua.. Mentua sy ok cuma adik ipar sy x suka akn sy dan ank²....sy cuba nk cari rumah lain tp dgn keadaan sy mengandung ank sekolah pulak mmg payah buat masa sekarang nie

2 Balas

Allah.. Doakn bnyk2 utk ipar2 awak tu sis.. Takoelah slow2 nnti mreke terima lah awak.. Awak tetap kluarga mereka jugaa.. Sis kene kuat 👍

4y ago

Sabarnya mommy..lidah kita sendiri pun lagikan tergigit. Ada hikmahnya semua ini berlaku. Jom kita fikir positif

Duduk rumah awak sendiri??