hilang mood megandung

Assalamualaikum mom to be.. Sy cuma nk kata² semangat dari ibu² semua sy dpt tahu mengandung masa 4w masa tu haapy sgt walaupn rezeki yg x dirancang tiba² mood sy down bila scan buat kali pertamanya masa 7w dr ckp nmpk kantung ja terus sy rasa mcm xda mood nk happy sy takot kecewa lg ya.. Sy tahu awal lagi.. Tp kuat naluri keibuan sy ckp yg ank kali nie x kn jadi.. Sy cuba tepis perasaan yg x elok tp tula still x boleh.. Tlg ya ibu² bg kata² semangat kt sy untuk sy fikir yg positif pasal kandungan kali nie. Tp sy x try scan klinik luar lagi sekarang cuma bergantung pada kk sahaja

24 Balas

Insyallah ... jgn mengalah..doa banyak2 ... dan cuba scan ke tempat lain yg scan melalui bawah.. yang itu lebih clear..

In shaa Allah ada rezeki sis, doa baik3 ye semoga sis dan baby sihat dan selamat selalu.. Amin3 ya robbalamin

Waalaikumsalam. InshaAllah semuanya okay sis. Jgn putus asa, jgn sedih² okay 💪😊

InsyaAllah.. rezeki selalu tepat waktunya.. keep strong sis.. semoga Allah mngizinkan 😊😇

hmmmm 7w kdg emg nampk kantung jea... pkr yg positif.... sy 9w bru nampk janin n jantung baby

Masih awal . Sy 1st scan pn 7weeks . Repeat scan 9week4day dh nmpk baby . Think positive 😊

Wslm, fikir positive, InsyaAllah rezeki tak pernah salah alamat. Jgn berhenti doa. 😘

Try be positive sis.. Doa kt Allah bnyk2.. In shaa Allah.. Ade tu.. ❤️

Allah mngikut sangkaan hambanya. Positifkan diri

7w terlalu kecil. Nanti lepas 10w pegi scan di klinik swasta.