mood tunggang langgang

hi momy sy x tau normal atau x mood sy mcm ni smpai kan suami rase tercabar.. mengandong kali ni sy sgt2 sensetif.. smpai kan bile suami sebok kerja n x layan sy..sy rase agt kurang kasih syg dri suami.. smpai kan sy ckp lepas kan sy.. sy x tau knape sy down sgt.. n sy rase sy mcm dah nak mati..sbb x de org yg amik berat pasal sy.. ank2 pulak makin nak dekat ngan due ni..diorg slalu buat perangai smpai sy x boleh nak tahan... ade solution x untuk situasi sy.. harap2 komen yg positif n membina sahaja ye.tq

1 Balas

Banyak kan bersabar sis, fikir yg baik2 je ok.. jgn stres2...semoga urusan sis dipermudahkan amin..