Kantung tak growth

Last week sy scan kantung still kosong. Spatutnye da 9w,tp kantung still sme mcm 2w yg lps size still mcm 7w n xmembesar.. Doc decide sy miscarriage suruh refer hospital untuk cuci. Tp sy xde simptom gugur pon. Skit perut or bleeding. Hmmm down sgt, 7thn tnggu tp blum rezeki lg kot Allah nk bg. Ada yg sme pngalamn mcm sy x?

2 Balas

Saya pun dlu ada pengalaman kantung kosong , ada bleeding . Bila msuk 3 bulan sdh , kandungn saya kandgn anggur

3y ago

Yeke..mnggu ni nk try scan lg

sy pnh. 13w bby msih 7w. dri awl xde bleeding.

3y ago

Yeke.. Lpstu cmne? Cuci ke