BERSAMA

Assalamualaikum... Maaf tanya soalan sensitif sikit.... bila waktu yg sesuai BERSAMA dgn suami.. Sy jd fobia bila suami ajak bersama.. Bln 2 hr tu sy pernah gugur jd sy menolak sbb usia kandungan sy baru 4week....

16 Balas

saya 13weeks now. sabtu lepas ada spotting sikit. padahal x bersama suami pn seminggu sebelum. tp bila jumpa doc, mmg doc pesan, elakkan bersama dlm masa terdekat. naik turun tangga pn elak jg. tp dh rumah dua tingkat, kene jglah. so pesan doc, naik turun tangga slow2 je. alhamdulillah, kami ni pjj. seminggu sekali je jumpa, tp syukur, suami paham sangat.