BERSAMA

Assalamualaikum... Maaf tanya soalan sensitif sikit.... bila waktu yg sesuai BERSAMA dgn suami.. Sy jd fobia bila suami ajak bersama.. Bln 2 hr tu sy pernah gugur jd sy menolak sbb usia kandungan sy baru 4week....

16 Balas

Tidak digalakkan bersama klu kndungn 3 bln ke bwh..sbb masih bru.. Lebih baik2 brjaga jaga dhulu

Explain dkt suami sis..myb rahim xkuat.. So hold dlu bersama d awal kndungan

kita dpat tau pregnant 5weeks n buat mcm biasa...kna tnya doc...

Lagi selamat lepas 1st trimester

BG saya tu atas faktor kesihatan dan kekuatan rahim.. MCM sy dh 2bulan+ baru tahu prgnnt sbb kitaran sy 45 hari. Sblum tahu sy bsma suami MCM biasa dan sy sgt lasak.. lepas tahu suami plk yg takut nk bsama.lepas sy explain n BG link Google bagai.baru dia berani 😆

sia dri awal preggy smpi skg masii brsma dgn suami 😂 syukur blum prnah ada bleeding lgi