Zincofer

Assalammualaikum Hai semua. Nak minta tolong bgi pendapat. Sekarang sy tgh 2nd pregnant after miscarriage, Alhamdulillah kandungan dah nk masuk 15 minggu. Dah check up then nurse bgi zincofer. Sebelum ni sy tak de alahan sgt, xde muntah2 cuma loya sikit2 sahaja. Tapi lepas mkan zincofer, terus loya, muntah n pening2. Baru 2 hari mkn ubat ni setiap pagi. Mohon bantuan ibu2 disini. 2nd pregnant ni, ibarat first time bgi sy. Sbb pernah gugur.

Zincofer
98 Balas

Waalaikummusalam...sy mkn zincofer sebelum tdo...doktor sruh ambk msa nk tdo...sebelum nie sy mkn ubt tu pg...xthan pening sy baring..dlm setengah jam trus mntah²...smpai xbleh bgun...mkn wktu mlm ok...mkn je ubt tu sy akn pening trus sy tdo...

4y ago

Dh try mkn sebelum tdo...sy sebelum tdo mkn...pening trus lena...kdg terjaga 2pagi kna mnum cpt² pastu tdo semula...sis try mkn mlm...klau xok..p klinik semula ckp kt misi ubt nie xbleh mkn nnty misi akn tukar ubt...bawak buku pink sekali pkp ssah ckit nnty polis tahan tunjuk je buku