nak tanya..

assalam ibu2. ada tak yg mcm sy bila tahu pregnant trauma dgn baby dlm kandungan disebabkn ad sejarah gugur 3 kali. 2 kali fully miscariagge, kali ketiga dnc. kalau boleh tiap minggu nk pergi scan nk tahu perkembangan baby tp takut melebih2 pulak bila terlalu risau. ibu2 tolong doakn sy dan baby ye semoga baik2 saja. alhamdulillah, pergi scan masa 6week dah dgr jantung baby🤲

nak tanya..
29 Balas

bykkan bed rest sis, sy pernah gugur after 6years TTC, skrg dah 11years kawen alhamdulillah bln 10 aritu tau2 pregnant n masa check tu tau2 baby dah nak msuk 11w..Sbb awal2 Ada spotting n bleeding 2kali time 12w n 16w so doc Ada bg ubat kuatkan Rahim.. so awal2 Tu mmg sy rest je, now dah masuk 23w..mmg boleh dikatakan stiap mngu doc scan Sbb sbulan 3-4 Kali app kat kk n hosp.. sy doakan kndungan sis sihat n smga Kita sama2 slmt bslin nanti..take care sis