Bila kita boleh dgr heartbeat baby ?

Saya masuk 8week 6 hari . Minggu lepas sy p scan kandungan . Baby ok degupan jantung ada . Tapi doc ckp tk leh dgr heartbeart lg sb dia kecik . Sy pergi scan klinik swasta . Nk tanya bila masa sesuai dgr heartbeart?

12 Balas

Saya 6week 2days dah dengar bunyi jantung 😊 jenuh jugak nak cari haritu sebab doc kata kecik lagi baru nak jadi hehe . Scan swasta je

Sy 7w dah dpt dengar heartbeat,wlupun baby kcil tp alhamdulillah doc kata semua ok,jantung pun dah boleh dengar..

2y ago

Ye sis,skg sy dah 12w perut dah ketara sangat,apa lagi kalau lepas makan,😁due sis bila?sy inn shaa Allah 4/12

saya haritu 6w dah boleh dengar. tp depends org laa ada yg blh dgr awal ada yg kena tgu bbrpa minggu br blh dgr

Sy scan 8 minggu. Alhamdulillah dah dengar heart beat baby. Masa tu scan dekat swasta sebelum buka buku.

2y ago

Hari tu buat buku pink sy nk dgr heartbeart dia kata xleh dgr lagi kecik lgi tgu 20week . Tp xpe jantung dia berdenyut nmpak dia brdenyut dh okay . Nti 12week bru sy nk p kat swasta yg cangih skit . Setengah2 klinik rmai ckp xde brg yg cangih utk dgr heartbeart mase bawah 10week

normal sis kita risau..saya dulu poncm ni...repeat pergi lagi ikut masa doktor bagi..ok semua..

saya semalam 8w6d dh dgr jantung baby..slow je..xkuat lgi

saya minggu lepas week 10 p scan dah boleh dgr...

Sy 7 week dh dgr jantung bby.

klau nak prgi 8-12 week okay dh

2y ago

Pergi dh 8w cek jantung ad berdegup dia kata xleh dgr lg sb kecik . Padahal klinik swasta dh . Sy tgu yg kk laa sb minggu ke 10 nk p buat buku pink sy nk mntak dgr heartbeart.

7 week dh boleh dengar