normal ke?

masa first dpt tahu hamil haritu pergi scan doktor ckp kandungan dlm 5w dan sy kira sptutnya arini dah 10w..tapi td sy pergi scan doktor ckp kandungan 7w sbb tgk pada saiz baby..dah dapat dgr jantung baby..klu iktkan trikh priod baby dah 12w..adakah itu normal ibu2?? so doktor sruh repeat dlm 2 minggu lg utk sahkan kandungan brpa mnggu bru boleh buka buku pink🤗#bantusharing #seriusnanya

1 Balas

ikut pada scan doc tapi biasany 8w da bolee mula bukak bukupink