hati sentiasa risau😂😁

hi ibu2,saja nak tanya,ibu2 pernah tak ada perasaan risau je sentiasa ttg baby dlm perut,even dah pergi scan tgok baby ok😆selang 2/3 minggu hati mula rasa mcm tak best,asyik fikir baby ok ke tak dlm perut..lagi2 yg masih belum rasakan gerakan baby lagi..mesti lgi btambah rasa risau ibu2 kn😂

1 Balas

hehehe samala sy pon sentiasa fikir mcm tu,lebih2 lagi time stress😅 tapi kena pikir baik2 je selalu tau.. sentiasa mintak kat Allah baby sihat selalu🥰🥰☺️

2y ago

huhu,tula kn..harap kndungan shat2 sllu..