new born pampers

apa pampers yg sesuai utk new born baby dengan harga brpatutan?selalunya berapa lama pengunaan utk pampers new born?

33 Balas

11.11 🌹LIST SALE PAMPERS 🌹11.11 ⭐ WEE WEE DRY RM110 (6pack) ⭐ DRYPANTS RM110 (6pack) ⭐ CLASSIC RM115 (8pack) ⭐ TOUCH RM115 (8pack) ⭐ PET PET PANTS RM110 (6pack) ⭐ PET PET TAPE RM110 (6pack) ⭐ HUGGIES ULTRA PANTS/TAPE RM85 (3pack) ⭐ HUGGIES DIAPERS BIRU TAPE/PANTS RM85 (3pack) ⭐ GENKI PANTS RM110 (6pack) ⭐ GENKI TAPE RM110 (6pack) ⭐ WHOPEE PANTS RM110 (6pack) ⭐ WHOPEE TAPE RM110 (6pack) SEMUA SIZE SAMA HARGA BOLEH MIX JIKA SAMA HARGA DAN KUANTITI CNTOH 3PACK M 3PACK L POS SM FREE SAHAJA POS SS ADD ON POSTAGE. PREORDER 2WEEKS‼️ NOT FOR FUSSY MOMMY‼️ TRUSTED SELLER ✔️💯 THANKS FOR BEING A PATIENT CUSTOMER ✌🏻👍🏻 https://wa.me/60142659754

So far pet pet okay.. Harga berpatutan.. Untuk NB mmg okay je pakai pet pet. Sbb NB selalunya kerap membuang.. So xdela merasa duit tu mengalir ibarat air terjun.. Tp kalau ada rezeki lebih boleh cuba brand lain.. Dan kalau baby xsesuai dengan pampers.. Boleh tukR pada brand lain.. Anak saya pakai Pet pet so far Alhamdulillah.. Okay.. 😊

Sy pakai petpet sbb sya rasa drypers macam terlalu kasar walaupun design drypers lagi kemas. Saya beli newborn sbb baby 2.8kg je. Kalau saiz s saya start beli masa umur baby dah 1 bulan tu pun besar. Satu pek petpet nb pada hari pertama baby: 10 keping. Baby berak kerap.

Bli dkt shopee online lg murah hrga pmpers dr bli dkt mall... N byk plihan kedai n jenama yg blh kita dpt ikut budget kita😉✌lg mnjimatkn..sy gune dryper touch..husben bli skali byk ms ada sales..

5y ago

Sy beli genki size s sbb sesuai dr new born sapai la 7kg..sbb nak beli new born akak2 pesan kejap je pkai nak2 kalu anak cepat naik badan nati x muat da kne beli size s..

5y ago

Ouhh blm bersalin ya. Smoga dpermudahkan urusan sis

sy pkai petpet..bli online 4 pack dpt murah..xmudh bocor..msok bln ke2 da tuka size s..but utk prmulaan jgn bli byk dlu..tgk lps brsalin berat baby brape..

5y ago

Sy beli 1 pcs drypers nb yg 64 pcs...nak beli banyak isau pakai sekejap x muat..

Di kdai QQ bby sis..Sy bli dkt sane je sbb bby br lahir bnyk nk gune Pampers sbb popo n kencing....n nasib baik ank Sy sesuai dgn Pampers tu..murah .....

saya dr anak 1st pkai drypers.alhmdulillah dtkt ni serasi.ank 1st pkai nb tahan...lbh kurang 2bln.ank second tahan xsmpi sebln .ank ke2 cubby.

5y ago

My baby sekarang nak masuk 6 bulan..since newborn I guna pet pet je.. sehari 6 pc depend on weather sejuk or panas.. kalau sejuk extra 1 or 2 pc je

sy pakai mamy poko airfit .so far so goodddd tak bocor siap ade indicator lg nk tgok sama ada pampers tu dh penuh ke tidak

X payah pkai saiz newborn, guna genki saiz s. Anak Sy dari lahir pkai genki saiz s. Ok ja.. Harga pn berpatutan

4y ago

Smp umur 5 bulan, sbb anak Sy jnis tubuh kecil. Lpas umur 5 bulan Sy guna saiz m smpai lah dia nk setahun da 25hb ni. Genki ni saiz dia kecil Dri pampers lain. Jd kl pampers jenama lain anak pkai saiz s, kl Genki mybe da saiz m. Tpi tgok pada tubuh anak gak😂