Pampers New Born

Boleh suggest pampers ape yang ok untuk new born??

13 Balas

Huggies or drypers bgus for baby skin. Ambik yg newborn. Klau boleh jgn beli bnyk2 sbb tkt nnti x t'pkai. Sbb baby cpt mmbesar so saiz pun akan tkr2.

Dlu sy try pet2,Huggies..xok tuk ank sy..try drypers bru ngam..sis bole try n error..jgn beli yg pek bsr terus...kalo xok bole tukar brand yg lain..

4y ago

Ok.. Terima kasih

new born tak kisah pampers apa pun, beli yg murah pn ok, sbb new born ni kuat berak, beli yg mahal rugi plak

Nappy time terbaik..kalau nak bole tinggalkn no fone😊...#trusted saler#fbgudanglampinmalaysia

Ramai suggest drypers.. kata bagus utk bayi baru lahir

4y ago

Ok.. Tq

Klu ada bajet lebih applecrumby diapers

Drypers ✌🏻👶🏻

4y ago

Drypers ada yg nb. Kalau kat de, maybe dah habis kat kedai tu. Cuba cari kat manjaku baby mall atau shopee 🤗

Mamy poko organic

Drypers touch sis👍

4y ago

Kalau saya..dua2 baby pakai ok..dari yg sulung. Tekstur lembut sis..sesuai kat kulit baby yg sensitive(new born)😊bole kumpul point kat drypers club lagi🤭

Huggies or offspring

4y ago

Ok.. Tq