new born pampers

apa pampers yg sesuai utk new born baby dengan harga brpatutan?selalunya berapa lama pengunaan utk pampers new born?

33 Balas

So far pet pet okay.. Harga berpatutan.. Untuk NB mmg okay je pakai pet pet. Sbb NB selalunya kerap membuang.. So xdela merasa duit tu mengalir ibarat air terjun.. Tp kalau ada rezeki lebih boleh cuba brand lain.. Dan kalau baby xsesuai dengan pampers.. Boleh tukR pada brand lain.. Anak saya pakai Pet pet so far Alhamdulillah.. Okay.. 😊