new born pampers

apa pampers yg sesuai utk new born baby dengan harga brpatutan?selalunya berapa lama pengunaan utk pampers new born?

33 Balas

X payah pkai saiz newborn, guna genki saiz s. Anak Sy dari lahir pkai genki saiz s. Ok ja.. Harga pn berpatutan

5y ago

Smp umur 5 bulan, sbb anak Sy jnis tubuh kecil. Lpas umur 5 bulan Sy guna saiz m smpai lah dia nk setahun da 25hb ni. Genki ni saiz dia kecil Dri pampers lain. Jd kl pampers jenama lain anak pkai saiz s, kl Genki mybe da saiz m. Tpi tgok pada tubuh anak gak😂