new born pampers

apa pampers yg sesuai utk new born baby dengan harga brpatutan?selalunya berapa lama pengunaan utk pampers new born?

33 Balas

saya dr anak 1st pkai drypers.alhmdulillah dtkt ni serasi.ank 1st pkai nb tahan...lbh kurang 2bln.ank second tahan xsmpi sebln .ank ke2 cubby.

5y ago

My baby sekarang nak masuk 6 bulan..since newborn I guna pet pet je.. sehari 6 pc depend on weather sejuk or panas.. kalau sejuk extra 1 or 2 pc je