New Born PetPet Pampers to giveaway

Hi i have like more than 50pcs new born pampers to giveaway.

New Born PetPet Pampers to giveaway
57 Balas

Seeloknya tanye pd teman2 trdekat je sis.. masuk kt apps ni memaglah ramai y nak.. pas2 klau dah ade pnerima baik sis inform awal2 klau x masih lg ade y brharap 😊 just pandangan sy je..

4y ago

closed. post dah lama tetiba lak ramai nk.. tak ada org terdekat tu yg pos sini..

Nak..ank saya dah msuk 26hr..pampers pakai dh 4pack dah..byk buang air besar..klu ada rzeki ank saya..alhamdulillah. 😄😘

Hahaha. Just ask this TT lor. Dia kata giveaway tu maksudnya nak bagi. Bukannya pertandingan sayang semua. 🤣

Nk sis... Utk first bby dan masih tk thu lg bab2 pampers yg mne sesuai...

Nak jugaaa. How to join? For my 1st baby.😍😍😍

Semoga ada rezeki utk baby sye juga😉

Kalau nak jugak boleh ke? Untuk 1st baby ☺️

Moga de rezeki kt baby bakal lahir nanti😍😍😍

Nak sis.... Baby first blum bli pampers lg

Nak jugak utk first baby saya 🥰