new born pampers

apa pampers yg sesuai utk new born baby dengan harga brpatutan?selalunya berapa lama pengunaan utk pampers new born?

33 Balas

beli pek kecik dulu sis sbb kulit baby sensitif mna tau x sesuai blh tukar brand lain x la mmbazir sngt

sy tgk kt shopee pampers yg nama mikubi murah, x sampai rm20 untuk 36pcs...tgk review mcm ok...

Depends pada baby sbnrnye. Try beli pek kecik as trial pastu tgk mana yg sesuai 🥰

pet pet murah skit kot. sy tak ingat harga. tp bila pkai ok. tak pernah lg bocor.

Jenama ni tgh hot skrg.. Sy pn bru nk try wlpn dh beli 2pack jnama pet2

5y ago

Kan.. Sy pn aritu terbaca review kt fb.. Igt nk try juga kt baby nanti.. Mjur skrg qq ni byk outlet😁

Sy bg ank pkai drypers dr lahir smpai skrg...Alhamdulillah okey

Sy beli newborn drypr . Dkt shopee mrh

Drypers... Saya guna 1 pek yg nb. Lps tu tukar saiz s

Sy memang beli size s terus. Brand tesco fred & flo

Newborn drypers... sehari 7 keping. 😅