pampers

Salam sis semua.. Nak tanya kalau pampers bayi new born selalunya brand apa yg ok.. Sy first momy dan berapa pack kita perlu untuk pampers new born. Sebab lepas tu kita dh blh beli ikot kesesuaian size baby kan..

10 Balas

Yg sy dah try Offspring, mamypoko, huggies. 3 brand ni ok. Drypers bau kuat sgt bila baby kencing. Beli pack kecik dulu tgk mana yg baby serasi. Klu ok baru beli yg besar.

Sy ada kwn suami bgi.. Set combo nb dgn s brand petpet. . Jdi 1 pack je yg nb.. Sbb nnti baby cpt besar..

Beli 1 pack je dulu nb. Sbb baby cepat besar. Semua brand ok. Huggies, petpet drypers pun ok

5y ago

Ok sis.. Tq untuk cadangan 😍

untuk nb saya bagi pakai pet pet. takde bocor. untuk stok saya beli nb 2 packs.

Nb guna huggies. Walaupun kencing banyak tapi tak rasa basah. 👍

sy beli huggies & drypers touch 😂 terbeli pulak

Sy beli dryers size nb 1set, size s 1set..

sy guna mikubi je, sempat beli 3 pack..

Offspring, Applecrumby 💜

Draypers