Trimester 1 ni mmg akn rasa cpt sangat lapar ke? Lapar yg mcm tak makan pape.🥺🥴

Apa kudap2 yg baik masa ni

16 Balas

yaa sama. sikit sikit lapar. sudahlah kerja saya ni kena bergerak sana sini. kejap ke kelas ini. kejap ke kelas itu. tengah mengajar perut lapar. awal pagi dah kena mengunyah. kalau tak, nak kerja pun tak boleh.

ya mmg lapar takleh bawak bincang punya, pagi2 kene mkn nasi barulah lega..baru rasa lega kejap tak lama lepas tu tiba2 kene mkn lagi dan lagi dan lagi dan lagi 😂

Ye sis sama macam saya.first time pregnant,kerap pening dan loya.lepastu 24 jam lapar.dah makan,tp sejam kemudian lapar balik.smpai la perut tk boleh masuk sbb terlalu kenyang🤭

sama la sis..sya mula2x muntah non stop..muntah dah elok sya jadi kuat mkan..lepas tu mkan xbole lewat..cepat msok angin

10mo ago

btul sama.. kadang2 am tk sempt makan .. mkn bskut eh dh nk dkt 2 jam lunch kepla terhuyung hayang rasa nk muntaah

hahahahha samalh org ckap 1 trimester tk llu makan sy asyik lapar.. hbs 1 almari office habis makanan je.. ahahahhahahha

Samalah kita , saya pun cepat lapar even tengah malam pon lapar balik kalau tak , tak bole tido kalau tak makan .

Sy pon mcm tu jgk..kdg kalau lambat mkn sikit mula lah ada angin kt perut..sy mkn biskut,buah,kacang2..

Sy lapar gilaaaa tp tak lalu and bila makan pun makan sikit sangat. Lepastu emo sbb lapar balik 😂🤣

10mo ago

tahu takpe..perut lapar..nak makan tapi xleh..rasa loya..sedih rasaa 🥴🥴🥺🥺🥺

Saya pun sama awak, baru nak masuk 7 weeks tapi dia punya lapar tuh macam seharian tak makan 😭😭😭

betolll..tgh alami skarang..bila org tnya nk mkn apa,xtau nk bgtau nk mkn apa..perut ni rasa sebu je..