Lapar berpanjangan

Kandungan saya dah masuk 5 bulan, saya kerap rasa lapar sesangat. Kalau tak makan, perut ni rasa menggigil. Macamna nak kurangkan rasa lapar yg teramat sangat tu ye. Pakej rasa pedih ulu hati. Baru je makan dah rasa lapar sgt2 mcm tak makan langsung. Tgh malam pun rasa lapar sampai terganggu tidur. Saya makan mcm2. Susu roti biskut kismis buah. Tak jalan jugak.

2 Balas

boleh mkn kerap tapi dlm kuantiti yg sedikit. kunyah perlahan. & sibukkan diri dgn benda lain..

maaf tanya sis ada gdm x?

4y ago

Takda.