lapar

Makin makan makin lapar. Sekarang selalu rasa mcm ni..makan dalam kuantiti sikit tp kerap(mmg xboleh nak makan banyak pn,xde selera) tp sebelum ni makan sikit pn,xde lh terlalu lapar.sekarang lain da..makan kerap pn tetap lapar..ada yg alami mcm ni? Mommy2 buat apa ya?

2 Balas

Minum susu. Biskut2 memang sediakan untuk kudapan. Kacang2 pon.

4y ago

Buah2 pon boleh jugak sis makan. Kurma pon okey.

sis brpa bulan dah

4y ago

Baru 11w...awal lagi..alahan teruk sikit..skrg muntah2 da kurang..tp lapar,selera makan hilang tu semua masih xhilang2..makin teruk tiap hari..makan kerap2 pn xjalan..