Mommy to be yg sentiasa lapar

Hi mommies, pregnancy ni memang akn buat kita rasa lapar sgt2 ke? rasa hampir setiap 2 jam, mesti perut rasa lapar. Tapi sy akn makan buah n minum air bnyk utk hilangkan rasa lapar. Kdg2 xtahan juga, tiba2 pukul 2 pagi, sbb rasa lapar teruk, pegilah jamah ape yg ada kat dapur tu. Normal ke? #firstmommy #firstbaby

4 Balas

sy pon mcmto sis sikit ii lapar Tak smpai 5 minit mkn ttbew lapar lgi . smpai sy tktaw nk mkn ape . bile nk mkn nsi rse Tak lalu pulak mcm kembang tekak . skrg sy mkn buah jer to pon still lapar lg

Bangun dan makan sis.. Waktu ni janin nk membesar...kalau x larat minta tlg husband.. Mcm sy mmg husband sendiri y kejut sy tny lapar ke x haha sbb pengalaman² sebelum ni

Normal ni sis.. Kne makan.. Kalau sy x mkn.. Akn muntah kluar cecair hijau tu.. Walhal bukan xmkn lgsung😅

Sy cpt lpr klau lmbt grab mknn start la nk mual msk angin😭