Cepat lapar

Kalau kita bf mmg akan sentiasa cpt lapar dan dahaga ke?? Ke sy sorg je yang rasa mcm ni ?

19 Balas

Sya sentiasa lapar n lg teruk waktu malam. Dahaga y ampun. Esok pagi sakit tekak 🤣 siang asyik nk ngunyah je. Kalo fully breastfeed mmg cmtu. Ni baru balik dr kg, kat kg mak asyik sediakan makanan. Senang ati perut and susu badan smpai bengkak 😅

Normal sis sb kalori da terbakar masa bf. Kena kerap snacking yg sihat. Byk kn minum air klu rs bsalah nk mkn byk 😃

Normal sis . Mmg akan cepat lapar .. kalau bole stiap saat nak sumbat je mknan dlm mulut😂😂

Normal tu.. Lps pam try amik biskut & minum air. Jgn amik kesempatan mkn nasik pulak😁

Memang cepat lapar...banyak² minum air putih ..itu kekuatan kita yg bf ni...💪💪

Ye, sy pon mcmtu... sentiasa lpar je ... bru je lpas mkn pastu lpar lg 😆

Normal tue sis sbb tue bf teknik nk kurus pas bersalin yg berkesan hehe

Mmg kalau bf kita akan cepat lapar dan dahaga. Banyak tenaga keluarkan

Memang sis, dahaga dia mcm baru lepas berlari 😂😂

Normal tu sebab badan kita tgh produce milk for baby..