Baby Sembelit

Anak sy 6 bulan 3mgu. Sy dh bg makan puri. 2 hr dh nasi n carrot. Tp dia poo sikit2 n ketul. Tu sembelit kn? Dia dh xnk mkn, dia suka simpan lma2 padtu bru telan. Susu 3oz xhbis. Air msk minum pon simpan dlm mulut. Any idea utk selera dia makan? ?

2 Balas

Sis.. 6bulan dia baru belajar makan. Jd xpa klau dia just mkn 3 4 sudu. Bru belajar.. perut dia kecik lagi. Tkut overfeeding nty. Silap2 perut dia reject n muntahkan balik..😅 mgkin nmpak ketul2 sbb air yg kluar skli njis tu dh terserap dgn kapas pmpers.

5y ago

Oh yeke sis. Okay sis

5y ago

Em try dh. Nasi ksong. Pumpkin. Epal. Skang carrot.