cd21.. test line lagi pekat dari control line

Alhamdulillah..jumpa lagi hari subur sy..bln ney sama dgn bln yg lepas.. cd21.. smlm cd20 sy test xpekat lagi.. hari ney pekat..cd21.. sy cuma mkn asid folic je.. hati tu cm dah give up nk test opk lagi.. tapi cm nak amek tau jgk sy jumpa atau x ari subur sy tanpa mkn pape supplement.. alhamdulillah jmp..badan xsihat plak.. huhuhu.. mudah2an ade la rezeki..sb test line lagi pekat dari control line..tu bemakna telur akan dilepaskan.. insyaallah.. mudah2an allah izinkan rezeki untuk sy dan suami taon ney..aminn??

cd21.. test line lagi pekat dari control line
16 Balas

Sy pernah pakai. Kitaran sy 28/29 hr. bila guna ni waktu subur sy hr ke 17. Sy follow la, tp x lekat2. Last2 ada sorg ni kakak jual jamu zuriat ajar, klu nk lekat, cth period sy 8 hri. So sy mandi hadas n bersih hr ke 9. Bila dah bersih tu, mggu tu terus on dgn suami. 3 hr berturut2, pd masa yg sama sy n husband mkn jamu zuriat akak tu. alhamdulillah lekat. Bg sy, klu guna opk tu. mmg x lekat2 huhu tips 1 jer, lepas period, kita bersih, salu bersama somi. Cuba try tips tu. semoga ada rezeki yeee. Aminnn

Saya pernah pakai benda tu tuk wktu yg lama tp tak lekat2 akhirnya saya pakai aplikasi flo dan saya coba ikut app flo tu dan olahraga je alhamdulillah slama 2 bulan saya ikut app itu saya hamilll.. Tp sayang hari ni pukul 9 saya gugur sendiri usia kandungan 6 week allah belum kasih rizki buat saya dan husband.. Maaf saya kongsi gambar juga Saya doakan semoga awak cepat dapat baby ya amin Dan doakan saya agar cepat dapat zuriat lagi amin

Sy pernah pakai bnde nie. Tp mgkin x sesuai tuk sy. Period sy x teratur maka tuk tau wktu subur sy pun susah. Jd sy kira manual je. Alhamdulillah dgn ubat, dgn usaha mana mampu sy pun bru je lekat bln nie. Sy doakan tuk awk dan suami.

4y ago

Kira 14 hari dr tarikh period. Bersama 2 hari sblm dan 2 hari selepas wktu subur. Lepas2 tuh truskn je bersama selang dua hari sampai wktu period kt.

Buat skli bbt..sbb adik sy gna opk sama line cm sis tp x lekat.pakai bbt trus lekat sbb deteck shu bdan...lg 1 ape kite buat kite diam2 dlu...tkot x jd...bila da berjaya bru kite kongsikan usaha n ikhtiar kite kt semua..gud luck sis

4y ago

Maaf nk tnya.bbt dan bb tu apa ya?

saya ta reti betul guna opk ni pernah guna, tapi culas sama last last tau hari subur memang time tu dtg lendir jernih, dh tau ikut situ ja laa huhu

Bagosnya saya tak reti nak guna benda ni harap dipermudahkan untk awk untk dpt zuriat asap ☺️

Aamin.. Moga ada rezeki tok sis & husband tahun ni.. Moga dipermudahkan yer sis

Amiin Ya Mujib.. moga Allah angkat setiap doa Awk & suami

Bila subur mmg rsa nk dmam sis.. sbb suhu meningkat

nak tnye... kalau time subur elok tak berurut?

4y ago

ada org ckp elok, tp sy pn berurut time subur Alhamdulillah lekat