cd21.. test line lagi pekat dari control line

Alhamdulillah..jumpa lagi hari subur sy..bln ney sama dgn bln yg lepas.. cd21.. smlm cd20 sy test xpekat lagi.. hari ney pekat..cd21.. sy cuma mkn asid folic je.. hati tu cm dah give up nk test opk lagi.. tapi cm nak amek tau jgk sy jumpa atau x ari subur sy tanpa mkn pape supplement.. alhamdulillah jmp..badan xsihat plak.. huhuhu.. mudah2an ade la rezeki..sb test line lagi pekat dari control line..tu bemakna telur akan dilepaskan.. insyaallah.. mudah2an allah izinkan rezeki untuk sy dan suami taon ney..aminn??

cd21.. test line lagi pekat dari control line
16 Balas

nak tnye... kalau time subur elok tak berurut?

4y ago

ada org ckp elok, tp sy pn berurut time subur Alhamdulillah lekat