Waktu subur

Hi... sy nk tanya bila waktu subur accurate sy? Ada pengalaman tak?? Pening dbuatnya tgk ? kalau tgk cd 13 & 14 da positive dua2 line sama pekat. Lepastu cd 16 pg line tak pekat. Tengahari test lg sekali positive line sama pekat ??

Waktu subur
1 Balas

Ok.. klu mcam ni.. celup sampai dpt line pudar. Contoh eh.. klu cd 16 awak rase lebih terang dr cd 17.. so cd 17 tu da kira DPO1. Means.. hormon LH da semkin berkurangan.. telur matang sudah dilepaskan.

4y ago

Pembetulan : opk negatif semula tak bermakna telur dah dilepaskan. Opk negatif maknanya LH berkurang.