Nak bertanya

Salam semua.. nak ty la.. hari ney ari subur sy yg ke14.. sy test kol 5ptg.. kalau cmtu +ve ke -ve ye..sy test hari subur..tq semua??

Nak bertanya
24 Balas

Salam mommy sume.. sory xbls komen sume..🥰🥰sy test opk tu sis.. sb smlm ari yg ke14.. arinie ari yg ke15.. lau cmtu -ve ye.. sy igatkan sme cm upt.. lau samar cmtu positive.. abes bln12 ney dah 4taon sy menanti zuriat.. sy nak try melalui opk plak.. mana la tau kan rezeki awal taon 2020..🥰🥰🥰

4y ago

Sy pon igat nak try opk smpai time nak due priod tu.. sy buat ari² time balik kje kol 5 lebih tu..sy trus cek opk..doakan sy ye..🥰🥰

Puan ni test hari subur la mommy2 sekalian..bukan UPT 😂..ini OPK..siap ucap tahniah lagi..aduhai..gelak2 ja puan ni baca..line belum terang sangat tu puan..mungkin perlu test lg nanti sampai line terang..goodluck ya puan..

Ni test hcg ke test kesuburan sis ?? Kalau hcg mcm ni positif , kalau opk ngtif sis .. opk postif kna dua2 line sama terang ataupun line bawah lagi terang drpd atas ...

Errrr ohh mcm ni plaa test cek hari kesuburan ni yee sis tq sbb post sis ni sdkit sbyk tlh dpt mbantu dlm menambah kn lg ilmu pgtahuan sy 😁

Kalau hcg mcm ni positif tapi klau test kesuburan opk ni ngtif ... opk kena sma terang ataupun bawah lagi terang ...

opk strip utk check kesuburan yer. Kalau mcm ni blm +ve lagi. Mesti dua2 line terang br +ve & blh bersama

Tunggu dua2 line tu sama pekat trus on..hihi.. Alhamdulillah sy buat menjadi.. hasilnya tgh pregnant skrg.. 😄😄

4y ago

Aamiin sis... Sgt membantu guna ni.. Tp make sure kesan je waktu subur tu kene trus on.. Sbb masa sy test pon pagi terang ptg dh xbrp terang..

Lau line cmtu..nak hampir² ke positive sis..atau sy kne test lagi sampai pekat line nyee..

Sy dulu pun line yg kedua kabur tp doktor bg acid folid....alhamdulillah sy pregnant....

Nak better result , test awal pagi . Saya test lepas subuh atau pukul 7 line terang