Hari subur tak sama

Salam semua..sy test opk sampai 3x result sama..dabel line??xtau plak ari subur bley xsama cm bln lepas..bln lepas bln12 cd28..baru jumpa ari subur..lagi 3hari nak period..lewat 11 ari..tok period bln12 jd 29 aribln12 baru period..rupanya dah lekat lam 3w cmtu sb masa period bln12 trun darah cmpur putih kental.. picit xpecah..mngkin baru nak jd.. sengugut lain mcm..sy mmg xde sengugut sgt lau period kdg² je.. bln12 aitu ley kne sengugut.. bln 1 ney baru cd21 ari subur jadi awal plak..first day arinie..sb sy krg sihat..cm demam je rasa badan.. sje test opk..eh dabel line.. mudah²an ada rezeki.. xde mkn pape supplement tok bln 1 ney.. sy cuba stop sbln..alhamdulillah sy jmp ari subur tanpa bantuan pape supplement..kena rajin la test opk..doakan sy ye.. insyaallah..

Hari subur tak sama
1 Balas

good luck sis... hehe..rajin test opk...sy dulu rajin kejap je..siap buat 1 buku untuk tampal2 opk...tp sekerat jln je la buatnye. haha..

4y ago

Same aa kite buat buku.. baru 2 cycle .. hari2 dok belek2 buku tu. Laki kate asyik dok belek buku hutang je laa kje nye. 😅😅