BERSALIN CZER

Alhamdulillah. Sy selamat bersalin pada 4/10/19 11.49 pm emergency czer. Sebab baby tak boleh keluar bila teran semasa nak beranak normal. Kedudukannya tak cantik.. terpaksa dibedah. 10 jam contraction , 1 jam teran tak keluar. + semasa contraction badan tiba2 panas demam dan mengeletar. Sakit Allah je tahu. Anak saya sekarang di NICU, doakan kesihatan kami berdua. Terima kasih mumy2 semua. Semoga selamat semua mumy dan baby bila melahirkan nanti.

BERSALIN CZER
59 Balas

Syukur alhamdulillah sis. Tahniah dan selamat berpantang, speedy recovery sis dan baby 💐💐💐