BERSALIN CZER

Alhamdulillah. Sy selamat bersalin pada 4/10/19 11.49 pm emergency czer. Sebab baby tak boleh keluar bila teran semasa nak beranak normal. Kedudukannya tak cantik.. terpaksa dibedah. 10 jam contraction , 1 jam teran tak keluar. + semasa contraction badan tiba2 panas demam dan mengeletar. Sakit Allah je tahu. Anak saya sekarang di NICU, doakan kesihatan kami berdua. Terima kasih mumy2 semua. Semoga selamat semua mumy dan baby bila melahirkan nanti.

BERSALIN CZER
59 Balas

Kira okey lagi 10 jam... Saya 2 hari menahan contraction... Mampu alir kn air mata je... Sbb sy beranak normal tpi baby x cukup bulan... Tau² je sakit perut tahap gila... Syukur alhamdulillah yg penting baby awak selamat... Jaga diri elok² pantang elok² , bagi kata² smngat kt ank in shaa Allah dia kuat

Sy tahan contraction 9 jam, sakit tu Allah sj yg tau...nangis, tahan sakit sampai bergegar2 katil sampai nurse kt hospital mai urut belakang.. alhamdulillah selamat bersalin normal..kenangan yg memg akan diingati sampai bila2..

Semoga cepat sembuh untuk puan dan baby... InsyaAllah puan dan baby kuat untuk hadapi dugaan ini.. Kuatkan semangat dan banyakkan bersabar.

X terbayang waktu lama tahan sakit construction 10jam tu😰..apa2 pun Thanks God sist slamat and baby slamat..congrats ya mommy..syukur..

Berapa bukaan masa first try normal tu.. Takutnyer.. Kes saya anak pertama bukaan berenti dekat 6cm je.. Dah baby tak turun, last czer..

Tahniah sis. Tq atas doa tau. InshaAllah, dipermudahkan urusan ibu2 bersalin semua nnti. Aamiin. 😘❤️

Kuatnya awak...saya skjp pun rse mcm serik dah..tahniahh dan selamat berpantang..smoga dipemudhkn bpntg..

Tahniah sis dan terima kasih ats doa sis.. Aamiin semoga sy nnti d permudhkn gk..🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Amiin2 ya rabbal alamin..smoga sist dan baby shat dan slamat..insha Allah..amiin2 ya rabbal alamin,☺

Syukur alhamdulillah sis. Tahniah dan selamat berpantang, speedy recovery sis dan baby 💐💐💐