Baru Tahu Rasanya Bersalin ❤️

Alhamdulillah mommies.. Sy dah selamat melahirkan baby girl 3.14kg pd 25.2.2020 tepat jam 9pm. Tak dpt merasa due date 20.2.2020 hehe. Jika ditanya.. Brdsrkn pnglmn ank prtma ni.. Contraction lah yg paling sakit Allahu.. Bermula dr pkol 8pg hingga mghrib 7.30pm.. Kesakitan hingga nak menggelupur bila bukaan da msuk 6 ke atas.. ? Alhamdulillah Allah permudhkan ntok bersalin.. Mula teran 8.40 hingga 9pm. Tapi baby masih di NICU sebb sy leaking n overdue... In sha Allah hrni atau esok baby da boleh keluar. ??

16 Balas

selamat sis n selamat berpantangg... ❤ sama due anak saya.. n tepat" due date lahirnyaa 20.02.2020.. saya mula kontraksi 6:30 pagi smpaii laa jam3 pagi tanggal 20 tu.. tapi saya emergency czer sbb awal pecah ketuban n anak saya makan taik dah dalam perut.. rasa sedih gak ndak bersalin normal.. tapii syukur laa Alhamdulillah dua" selamat.. harap" bila mngndung kali ke2 dapat merasa bersalin normal...🤗🤗

Alhamdulillah. Sy br 31 minggu tp dh risau sgt. Menenangkan hati dgn kemas2 brg bby je ni. Anak first also.

Alhamdulillah.. tahniah.. selamat berpantang..

Alhamdulillah, selamat berpantang,,😇

Tahniah,selamat berpantanb❤️

Tahniah selamat berpantang..😊

Tahniah sis..slmt brpantang😉

Alhamdulillah.. Tahniah

Alhamdulillah..Tahniah

Alhamdulillah tahniah