Alhamdullilah selamat bersalin

Saya dah selamat bersalin baby girl 🎀 terima kasih yang mendoakan saya. Due 30/10 tapi bersalin emergency czer pada 18/10 . Setelah di induce 4 kali jalan stuck sampai 5 cm sahaja dan lebih 10 jam labour room akhirnya baby nak keluar ikut tingkap rupanya. Semoga ibu ibu semua selamat melahirkan . #firstbaby

6 Balas

Tahniah sis.. sy due sama dengan awk .. ikutkan hari ni 38w5d tapi baby lom nak kua lagi 😂 mgeras sekejap2 je .. doakan sy dipermudahkan bersalin nanti ye 🙏🏻 selamat berpantang dan tahniah 🤱🏼

2y ago

Terima kasih sis . Semoga dipermudahkan urusan bersalin . banyak bersenam supaya cepat pembukaan okay sis.

tahniah.. saya pula lebih due 16hb hri ni baru dia keluar. hampir 12 jam tunggu jln buka, lastnya kena e-cizer bukaan bhti 5cm ja

2y ago

Tahniah juga sis selamat berpantang . Kita 15 hb serah diri atas sebab darah tinggi . 16 hb start induce sampai 18 hb baru baby keluar .

tahnia sis,sy due 29.10 blum ad tanda lg bhrp sngt bby kluar la awal😂

Bersalin kat mana sis sampai 4 kali induce? GH or private?

2y ago

Dekat Gh je sis . HSA . jalan tetap 5 cm terus doktor pakar tolak emergency czer .

tahniah atas kelahiran 💐 Jaga diri jaga sihat

Alhamdulillah..tahniah & selamat berpantang sis 😊

2y ago

sama2 😊