Bersalin Baby Prem

Alhamdulillah sy telah selamat melahirkan baby boy secara normal walaupun tak cukup bulan 34w4d pada 21/8/19 jam 6.34pm seberat 2.27kg. Awal sebulan. Mohon doa kalian agar anak sy cepat keluar dari NICU ya. Terima kasih mommies & bakal mommies semua??‍♀️

24 Balas

Alhamdulillah. Semoga baby cepat keluar. InsyaAllah kalau baby takde apa² masalah sekejap je duduk dalam tu. Macam saya anak sulung lahir 32minggu, seminggu je dalam nicu. Sebb tak cukup bulan, doc nak pantau. Jangan lupa bagi susu badan ye. Take care.

Alhamdulilah insyallah semua akan ok.. Boleh share tak Pengalaman kenapa bby lahir pd 34weeks.. Sy pun bru frst time pregnt

5y ago

Baby masih dlm nicu. Alhamdulillah da keluar bilik monitoring. Da cabut wayar oxygen. Sy pun tak pegi tengok baby. Wakilkan husb sy je. Smlm je dpt tengok. Sbb bdn sy start sakit sakit ni. Baru berurut sbb takut bentan. Kene banyak rest lg untuk product susu pulak. Tak bole stress nnt susu tak keluar pulak😭. Baik sy rest perah susu bg supply untuk baby kat sana bg dia kuat sikit antibody.

Tahniah.. Smoga baby cepat sihat.. Mcm mna pgalaman brsalin? Sakit tahap mana tu? Sy dh 34w tkt nk branak hehe

5y ago

InsyaAllah harap cept mcm awk jgk la.. Klu dgr org lain smpai belas2 jam..

Alhamdulilah tahniah sis. InshaAllah baby sihat kuat aminn. Selamat berpantang 🤗

Alhamdulillah.. tahniah dn selamat berpntang.. semoga dpermudhkn urusanny..

Alhamdulillah,May Allah ease everything for u & baby. 💕

5y ago

Tq sis. Doakan anak sy ya

syukur alhamdulillah tahniak kak😍😍😍

5y ago

Terima kasih awakkk. Doakan sy & anak ya❤️

Selamat yaa bund, sehat sehat bayi dan mommynya yaa

5y ago

Tq ya bunda

Alhamdulillah.. Tahniah dan selamat berpantang

5y ago

Terima kasih. Doakan sy&anak❤️

thniah selmat berpntang, syukur alhamdullilah

5y ago

Tq sis❤️