35w2d Selamat bersalin

Alhamdulillah saya dah selamat bersalin. Kebetulan appointment klinik anaesthetic utk elective czer 26/1. Tiba-tiba kena refer PAC sbb nadi saya laju. Sampai PAC, CTG baby pun tak berapa cantik. Bukaan takda lagi. Terus emergency czer. Alhamdulillah baby girl ada dalam NICU utk monitoring. Doakan saya dan baby cepat sihat ya. Nak mintak tips ibu-ibu baby prem. Marmet setiap berapa jam ye? #marmet #prem35w

2 Balas

Tahniah ibu dan selamat berpantang 🌸 untuk soalan marmet tu, pengalaman saya dulu, saya marmet bila terasa breast dah full, saya tak ikut specific time sbb first born saya kembar, so breast cepat full. Berat baby ok ke ibu?

5mo ago

Alhamdulillah berat baby 35w 2.5kg haritu. lama dlm nicu ada masalah paru2, dan usus. Alhamdulillah dah discharge lama dah.. dan membesar dgn sihat dan kuat.. mudah2an.. doakan kami sekeluarga sihat ye.. sy masih BF baby girl.. doakan rezeki sampai grad BF nanti ❤️

Alhamdulillah syukur. Take care ye mommy. Untuk menjawab persoalan keperluan baby prem saya takda pengalaman anak prem

1y ago

Alhamdulillah.. Takpe puan.. Doakan saya dan baby cepat sihat dan boleh reunite.. insyaAllah..