Baby nak keluar 9/9

Alhamdulillah. Saya selamat melahirkan baby boy secara emergency caesar sebab dah ada bukaan dan contraction. Bersalin czer sebab before ni pernah bersalin czer dan tak sampai setahun pun gap nya. Tapi alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar. Cuma baby kena tahan nicu sebab pernah ada sejarah kelahiran meninggal. So kalini doktor nak check baby ada penyakit sama macam baby sebelum ni takk.. Doakan baby saya cepat keluar nicu ye.. Baby gemuk, 3kg lebih😅😅 lahir 37weeks 5days 🤭

5 Balas

Baby 1st now umuq 1 tahon lah kan.. Alhamdulillah Taniah selamat bersalin.. Kita beza hari je.. saya now 37w 2d.. Tak tahu bila baby nak keluar😂 baby 2nd jugak..

4y ago

haah. harini la genap setahun umurnya. 😅 semoga dipermudahkan urusan bersalin 😊😊

Alhamdulillah tahniah. Sakit tak kena cucuk belakang sblm czer tu sis?

4y ago

Msa kna cucuk belakang tu kna vius ke??

tahniah sis selamat berpantang ♥️

tahniah sis. selamat berpantang

Tahniah. Cantik tarikh

4y ago

husband la nak sangat dia keluar 9/9.. alhamdulillah dapat tarikh tu😅