alhamdullillah

Alhamdulillah setelah setahun kawin.. Byk dgr org ckp² bila nak anak.. Xlekat lg ke.. Merancang ke.. Allahu.. Sebak rsa.. Hari² berdoa.. Saya dan husband usaha untuk dapatkan rumah pertama dlu tanpa fikirkan mulut orang dah... Tup² hari dapat geran rumah, cek upt positif..hanya Allah yg tahu bagaimana perasaan.. Sungguh! Allah beri bila kita bersedia. ? due 05.03.2020.. Sapa due sama saya ??

alhamdullillah
74 Balas

alhamdulillah.. sama lah sis. sy pun tunggu ank kedua. sbb ada mulut2 ckp kmi merancang lama sngt. padahal xde merancang apa2 pun. cma rezeki anak kedua je lambat. bila dah nak ada rumah sendri. masa tu jg sy preggy. alhamdulillah. due sy 28hb10. doakan sy dimudahkan bersalin ye. x sabar rasanya.hihi

Awak baru setahun.. Sy dah hampir 4 tahun.. Alhamdulillah first baby. Due 28.3.2020...smeoga dipermudahkan urusan bersalin... Dah ibu dan baby diberi kesihatan sepanjang dlm kandungan

Tahniah sis, perancangan Tuhan itu sangat indah, dia tak bagi kita cepat mungkin dia nak bagi kita pada waktu yg tepat, semua tu kuasa Tuhan.Semoga sis dan kandungan sentiasa sihat.

5y ago

Aamiin.. Thanks awak 💕

Tahniah sma la,sya pun dekat sthun bru dpat lpas,kmatian ayh sya sebulan sya xshat check upt tgok pregnant 8minggu..anugerah dripda allah dan dia pganti arwah ayh sya...

5y ago

Awl Bulan 3

Alhamdulillah..tahniah..jaga diri & baby..semoga Allah permudahkan urusan awk dr mengandung sampai bersalin nanti..doakan sy jgk ye..

5y ago

Aamiin..semoga sis juga dipermudahkan urusan untuk bersalin 😊

Sama la sis.. due 5 March 2020... Semoga dpmudahkan urusan Kita bsalin nnti ye... Selamat ibu n anak... Aamiin Allahhuma aamiin 🥰

Rezeki anak..alhamdulillah.tahniah sis..for the next time,abaikan je mulut org.allah akan bagi tepat pada waktu.xkan cpt xkan lmbt..

Tahniah sis..semoga sy bole kuat mcm sis..mmg klaw dengar mulut² org aty kite skit..ermm semoga ade rezeki sy..doa2 kn sy sis

Tahniah sis😘 betol tu tuhan lagi mengetahui bile mase yg sesuai. Same la sy due bulan 3 tp belas2 hb😁

5y ago

Semoga dipermudahkan urusan sis melahirkan nnti 😊

Wahhh sye sehari lepas sis punya due, 6/3/2020 insyaAllah. Btw tahniahh sis 😊