Due Awal Mac

Salam mommy2 semua... ada tak yang due awal mac tapi dah selamat bersalin... lgi 2 mnggu ja due... rsa dup dap dup dap excited smua ada.. Bila tgk org dh selamat bersalin rsa sebak plak... xsabar nak jumpa baby..huhu #1stpreggy #countingdays

15 Balas

Sy due 22/3 tp dsebabkan ada DM kena bersalin awal 2 minggu, iaitu hari ni dah kena warded.. Baby xde tanda2 lg nk kluar.. Masih syok duk dlm rahim agaknya 🤗🤗🤗 Nervousnya hari ahad nak kena induce 🤪🤪

saya due 23/3 ni. tak sabar nak tngok baby💖.skrng 37weeks 4day tpi tkda turun tanda apa².semoga segalanya dipermudahkan bagi saya dan ibu² yg tgh mnunggu sekarang 💖😘 #babyfirst

Akak due 25/3. Tapi 11/3 dah nak kena serah diri. 12/3 nak kena czer kali ke3. Semoga Allah permudahkan segala urusan sis.

4y ago

Aamiin Aamiin Aamiin ya Rabbal Alamin

Saya due 21 mac...sometime dah rasa lengguh Lengguh ...harap harap dpt bertahan sehingga 20hb ...birthday 20.03.2020..

Sy due 17/03 tp dh bersalin 03/03..bby boy,berat 3.6kg scra nrmal..alhamdulillah.😊

4y ago

Byk bjln sis..mcm sy trun darah sikit2 tp xskit perut.msa nk bsalin pg tu bru skit perut bukaan 4cm.msuk LB 5.30pg dgn bukaan 4cm tp Tuhan pmudhkn 6.20pg bsalin..xsmpai sjam.hehe😊

Saya due 14/3 😌 xda tnda2 lgi masih sihat dan bertenaga lgi .. xsabar nk jumpa baby dh ney 🥰

Sis bnyk kn brjln,klu sya time2 mcm nie nk dekat DU sye suke brjln kat shoping mall.

Sy due 18/3. Pun dh xsabar. Tiap2 hari harap beranak skrg😅. Xnk tggu due.

4y ago

Sis due kita sma. Rasa xsabar juga..

Sama la sis...sya pun tnggu ari...due 21/3.... Dup dap dup dap pun ada...

Sy due 18/3/2020 pun masih blum ada tanda2....xsabar rasa nak bersalin