Teringin tapi takut2 juga..

Hai semua.. ni nak bgtau sikit.. sy ni bak kata org baru berkesempatan honeymoon dgn suami selepas pjj atas urusan kerja.. so.. baru minggu pertama berhoneymoon ni.. hehe.. bila boleh cek upt yerr? Teringin nak anak setelah setahun kawin.. tp takut juga ni.. haha.. shh.. hehe

2 Balas
5y ago

Ok baik... Terima kasih ya

Brp hari dh lambat period?

5y ago

Hurm.. dh seminggu.. tapi.. bukan rezeki sy.. skrg baru merasa mcm mana org yg betul2 nak dptkan anak. Sedih juga la. Tapi tak la.. kita usaha lagi.huhuhu