alhamdullillah

Alhamdulillah setelah setahun kawin.. Byk dgr org ckp² bila nak anak.. Xlekat lg ke.. Merancang ke.. Allahu.. Sebak rsa.. Hari² berdoa.. Saya dan husband usaha untuk dapatkan rumah pertama dlu tanpa fikirkan mulut orang dah... Tup² hari dapat geran rumah, cek upt positif..hanya Allah yg tahu bagaimana perasaan.. Sungguh! Allah beri bila kita bersedia. ? due 05.03.2020.. Sapa due sama saya ??

alhamdullillah
74 Balas

Wahhh sye sehari lepas sis punya due, 6/3/2020 insyaAllah. Btw tahniahh sis 😊