alhamdullillah

Alhamdulillah setelah setahun kawin.. Byk dgr org ckp² bila nak anak.. Xlekat lg ke.. Merancang ke.. Allahu.. Sebak rsa.. Hari² berdoa.. Saya dan husband usaha untuk dapatkan rumah pertama dlu tanpa fikirkan mulut orang dah... Tup² hari dapat geran rumah, cek upt positif..hanya Allah yg tahu bagaimana perasaan.. Sungguh! Allah beri bila kita bersedia. ? due 05.03.2020.. Sapa due sama saya ??

alhamdullillah
74 Balas

Kita pun due march jugaa.. In sha Allah.. Take care siss...😘

Alhamdulillah. Tahniah puan. Semoga semuanya dipermudahkan.

due kite same laa.. tahniah 😁. sy pon dkt 2 tahun kawin baru pregnant..

5y ago

betul tu😊

Alhamdulillah. Semoga dipermudahkan semua urusan sis. Amin 🤲🏻

Congrats... Tk care semoga sentiasa sihat dan dipermudahkan yer

Kite same due la, 5.3.2020, setahun jgk tunggu, alhamdullillah dpt jgk

5y ago

Sama² lah kita nervous nnti 😂.. Semoga dipermudahkan urusan sis untuk bersalin nnti..

Alhmdulillah tahniah..mg dpmudahkn segalanya..aamiin

tahniah sis.. due date saya awal sehari 😍

5y ago

haha yaa 😃

Alhamdulillah. Rezeki anak 💕 Tahniah mommy!

Alhamdulillah tahniah.. Jg kesihatan ye jgn stress2..

5y ago

Baikkk sis.. 💕 insyaAllah😊