Nak tanya positif ke x?

Haii semuanya. Nak tanya ada tak sapa2 yg lewat period dalam 3 bulan mcm tu bila test tiba2 upt positif? Saya sblm2 ni mmg ada cek upt tp semuanya negatif, lpastu bila jmpa doktor, doktor ada bagi ubat hormon utk turunkan period tp doktor pesan sblm mkn cek upt dlu. Tup tup bila cek upt kluar mcm ni pula. So sangat confuse, yala saya mmg xnak ambil risk sebab penantian selama 3 tahun😇. Pada 8hb2 tu saya ada mkn clomid 50mg.

Nak tanya positif ke x?
2 Balas

upt sy pn mcm ni sis ada tp x npk sngt smpi juling mata nk tgo🤣

2y ago

sy x pasti sis.. sy tunggu 1 minggu lg untuk upt harap2 dah terang dua line...

cuba pakai clearblue sbb sini mcm tak berapa jelas

2y ago

Tula saya takut nak pakai clearblue haha pakai yg murah dlu takut dia x dpt detect. Arini saya try clearblue digital