Vaksin covid 19 Semasa hamil

Ade x ibu2 dlm ni sudah ambik vaksin covid 19.... Ape pengalaman anda

20 Balas

Saya dahh complete 2dos .. Alhamdulillah okay jaa .. first dos just lenguh . Second dos tuu nyaris nak demam sebab badan rase penat sangat ,, saya tak makan ubat saya just bancuh air sunquick tanpa gula buat pekat sedikit buat sejuk laa sedap sikit hehe lepas dari tuu Alhamdulillah okayy dahh .. first dos 28week second dos 31week .. now dahh 36week hehehe 🤭🥰