Vaksin covid 19 Semasa hamil

Ade x ibu2 dlm ni sudah ambik vaksin covid 19.... Ape pengalaman anda

20 Balas

Sye dh ambik vaksinAZ..Mase tu xtau mengandung..Mase ambil vaksin tu kandungan baru 10hari..Alhamdulilah xade ape2 semua.ok..doktor pown sarankan ambik dose ke 2

saya vaksin masa kndungan 14weeks 3day..alhmdulillah x de apa2..just skit tngn yg kena cucuk je..nk buka bju pon susah..tunggu dose kedua 6/10 nnty..

Expert

Dos pertama 34 weeks..lenguh tangan shj..dos kedua minggu depan..37 weeks masa tu..hopefully semua ok

sy ambil masa 25 week, dos pertama cirit-birit dan deman.. Alhamdulillah dos ke 2 bengkak bahu jee..

sya suda lengkap vaksin..kandungan skrg 23 minggu. cuma lenguh tangan saja yg sya rasa sis..

3y ago

sama2 sis.. semoga urusan kamu dipermudahkan dan dijauhkan dari virus covid 19 ini.☺️🙏

dah complete...1st dose 6 week, 2nd dose 9 week...syukur alhamdulillah semua ok..

sye ambik vaksin lps bersalin,, skrg 32minggu

sy dah lengkap dua dos 16w ritu..

Saya sudah completed vaksin..

rasa lengguh 2 3 hari je..