pindah tmpt pantg

Ade pantang juga ker , skrg sy pntg rmh mertua , awai bulan ni pikir nak balik pantg rmh mak sendri je , lebih selsa . Tpi mak mertua ckap , tkbuleh ada pntg larg la apalaa.

1 Balas

Xde pantang larang sis.. cuma perjalanan buat bdn x selesa je.. kalau bpantang rumah mak sendiri lbih slsa, lebih baik g umh mak sendiri..

5y ago

Xdelah.. hari ptama tu mgmin bby x selesa sikit sbb bru nk sesuaikan diri.. yakin pd Allah, doa byk² spya dipermudahkan urusan jg bby.. yg mana agm tahyul n pelik lain mcm, better xyah pcaya..