tidur mengiring

Ada x ibu2 di sni wlaupun msih awl kehamilan ada posisi tido mengiring yg ibu x selesa...sya x selesa tdo blah knan..lbih suka blah kiri

30 Balas

Awal kehamilan saya mmg time nak tidur tu mmg ssh nak mengiring kiri ke kanan..jadi saya sendal dua dua belah kiri n kanan dgn bantal...lebih selesa bila bantal kepala lebih tinggi ..tapi bila tjaga pagi, sedar2 je dah mengiri sebelah kiri ... 😅 saya 10weeks

Sy mmg sebelum kahwin sampailah skrg tgh preggy 7bulan mmg tidur mengiring kiri je. Kanan sy tak selesa. Lagi2 baby suka tendang2 kalau sy ngiring ke kanan 😂. Lagilah sy fikir mungkin sempit kot baby marah, hahahaha

Sy klu mengiring ke kiri msti baby cm tendang2 perut. Berdenyut2. Ke tu angin je sy pn x psti😂. Sbb sy bru je dpt rse dia gerak. Dh la baby suka ddk belah kiri. Kdg2 serba slh nk mengiring ke kiri.

Sy pon baru 7w tp dah ssh nk tidur telentang. Klau mengiring selesa ke kanan. Klau ke kiri rasa ngilu2. Tp kdg2 paksa jugak tukar2 posisi klau x nanti rasa letih & ssh nk bangun 😅

Ade yg ckp tdo kekiri anak laki,tdo kekanan anak girl,,sy pulk suke tdo kekanan,,klu rasa sakit perut (tanda2 nk bsalin) tu yg kne ngiring kekiri,,tu kata org2 tua kt sini

5y ago

Kalau betol laaaa, hepinyaa huby sy..sy slesa belah ke kanan, bby girl laa mcm awk ckp..huby sy nak sgt anak girl ❤ sy nak boy..haha tp xkesah sgt pun sbb sy dh ade girl n boy.. ini dpt ape2 pun syukur asal sihat sempurna bby 😇

first trim mengiring kiri , masuk sec asyik ke kanan ... orang kata elok mengiring belah kiri .. tapi tula sendal bantal pun berubah jugak ke kanan 😅

Sya dri awal smpai skrg dh 19week 5day..Asyik selesa tdo belah kanan jaa..Ngndung kli ni mmg berbeza..dlu msa ngndung suka tdoq belah kiri

Sy mengiring kiri, baby kick kiri. Sy pusing kanan, dia kick kanan 😂😂 last2 tido je la mcm mana pun asal bukan terlentang

Awal preggy nk mngiring ke kiri je , bila kndungan daa besar , ke kiri xnk daa , nk ke kanan ja 😂😂😂

Kne tido mengiring belah kiri...tp bile rse lenguh pusing kjp belah kanan tp sy biasa belah kiri